Care-s șansele să fii testat la intrarea într-un bar, restaurant sau hotel în România: ce spun patronii

0 0

Odată ce premierul a anunțat o posibilă relaxare a restricțiilor de la 1 iunie, Guvernul s-a așezat la discuții cu reprezentanții HoReCa pentru a identifica cele mai bune soluții. S-a vorbit inclusiv despre testarea clienților la intrarea într-un bar, restaurant sau hotel.

Premierul e optimist și speră ca, de la 1 iunie, unele măsuri să fie relaxate și să se permită reluarea activităților în ritm normal. În discuție a fost adusă inclusiv posibila testare a clienților din baruri și restaurante, dar și cei care se cazează în hotelurile din România.

De asemenea, o ipoteză rostogolită zilele acestea se referă la posibilitatea de a crea zone special amenajate pentru cei vaccinați. Guvernul i-a primit pe reprezentanții HoReCa la discuții pentru a găsi cele mai bune soluții. Toate aceste negocieri sunt coordonate de comitetul interministerial creat special pentru găsirea de oportunități referitoare la revenirea la normalitate.

Care-s șansele să fii testat la intrarea într-un bar, restaurant sau hotel în România

Discuțiile în jurul acestei ipoteze se poartă în jurul ideei de suportare a costurilor. Dacă se va decide așa ceva, atunci firmele din domeniul HoReCa se arată dispuse să-și asume costurile pentru testele rapide.

Numai că, din punct de vedere logistic, s-ar putea dovedi extrem de complicat. Reprezentantul Organizaţiei Patronale a Hotelurilor şi Restaurantelor din România (HORA), Dragoş Petrescu, a apreciat că…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica