Care e cea mai bună metodă de a transfera bani: Money Gram, Western Union sau Revolut?

0 8

Procesul de transfer bani a devenit destul de ușor. Fie că e transfer de bani prin MoneyGram, Western Union sau Revolut, opțiuni ai. Am analizat ce oferă fiecare.

Serviciile prin care poți transfera bani, ca Money Gram, devin tot mai diverse și fiecare are avantajele și dezavantajele ei. Am ales trei dintre cele mai populare opțiuni de acest fel. Ți-am explicat mai jos ce-ți poate oferi fiecare pentru a putea alege opțiunea care ți se potrivește cel mai bine. Dacă ai Revolut, ar trebui să îți fie viața un pic mai ușoară.

Cum faci transfer de bani cu MoneyGram

Pașii pe care trebuie să îi urmezi dacă vrei să faci un transfer de bani prin MoneyGram sunt destul de simpli. Pentru început, trebuie să mergi la o locație parteneră MoneyGram și să ai pregătite documentul de identitate cu fotografie și numele complet al destinatarului și țara de destinație a acestuia. În cazul în care vrei să trimiți banii într-un cont bancar, vei avea nevoie și de numele băncii și numărul de cont al destinatarului.

După ce completezi un formular de trimitere vei primi o dovadă de plată. Pe aceasta vei găsi un număr de referință din opt cifre pe care să îl comunici destinatarului, ca să poată încasa banii. În ceea ce privește un transfer de bani prin MoneyGram direct într-un cont bancar, suma va ajunge direct în contul destinatarului.

Trebuie să știi că MoneyGram îți ia și comision pentru aceste tranzacții. Acesta variază în…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica