Capitolul 2 din Fortnite primește un trailer: cât de mult se va schimba shooter-ul Battle Royale

0 22

Fortnite continuă să fie unul dintre cele mai populare jocuri ale momentului și tocmai se va bucura de cea mai importantă actualizare, Chapter 2.

De când s-a lansat, aventurile din Fortnite au fost împărțite în sezoane. Acestea veneau la pachet cu hărți noi, arme mai deosebite și particularități mai mult sau mai puțin interesante. Se pare însă că, între timp, creatorii titlului au lucrat la o reinventare a experienței Battle Royale, iar aceasta va fi inclusă în Fortnite Chapter 2.

Dacă ai urmărit evoluția aventurilor de pe serverele de Fortnite, știi că harta clasică a jocului de tip Battle Royale a fost distrusă duminică într-o manieră cât se poate de spectaculoasă și transformată într-un vid imens. Gestul radical a fost făcut pentru a pregăti jucătorii de cel de-al doilea capitol al aventurii online. Acum avem și un trailer pentru ceea ce urmează să experimentăm în iminenta versiune a titlului.

Fortnite Chapter 2 va veni la pachet cu o hartă complet nouă, dar aceasta va reprezenta o parte infimă din inovațiile care vor fi introduse cu această actualizare gratuită. Din câte se pare, vei putea să te deplasezi cu barca, vei putea să înoți sau să pescuiești, dacă ai vreo afinitate în acest sens.

Momentan, a ajuns online trailerul la sezonul 1 din capitolul 2 din Fortnite și arată spectaculos, dacă ai în vedere că vorbim totuși de universul aceluiași joc creat de Epic Games. În clipul de câteva minute,…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica