Când se va lansa Microsoft Office 2021: va fi disponibil în aceeași zi cu Windows 11

0 0

Microsoft va lansa Office 2021, următoarea versiune pentru consumatori a gamei sale, pe 5 octombrie. În aceeași zi, compania va lansa Windows 11.

La fel ca Office 2019, Office 2021 este o achiziție unică, care va fi disponibilă atât pe Windows, cât și pe macOS. Este destinat persoanelor care nu doresc să se aboneze la abonamentul Microsoft 365 al companiei.

Microsoft a promis să împărtășească în curând mai multe detalii despre Office 2021, dar știm din ce a scris jurnalistul Tom Warren de la The Verge că lansarea va conține multe dintre aceleași îmbunătățiri găsite în Office LTSC, o variantă a software-ului lansat de companie pentru clienții de întreprindere care nu au acces la Cloud.

Printre alte îmbunătățiri, adaugă caracteristici de accesibilitate și suport pentru modul întunecat. Știm, de asemenea, dintr-un anunț anterior, că Microsoft intenționează să sprijine software-ul timp de cel puțin cinci ani și că software-ul va funcționa atât cu sisteme de 32, cât și de 64 de biți.

Windows 11, confirmat oficial: când se lansează, cât costă și cum îl vei instala

Se discută de câteva luni deja despre Windows 11, iar acum avem în sfârșit niște detalii clare despre modul în care va fi oferit noul sistem de operare și când va deveni disponibil.

Windows 11 este următoarea versiune majoră de Windows din 2015 și până în prezent. Se lucrează de mult timp la ea și va veni cu o serie de particularități care…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica