Când se lansează OnePlus 7T: chinezii au anunțat oficial evenimentul

0 3


OnePlus și-a construit un fan base destul de serios. Și cum prețul e încă mai mic decât al concurenței, cel mai nou telefon e așteptat ca o alternativă bună la Samsung Galaxy Note 10 sau iPhone 11. Dacă erai curios când se lansează OnePlus 7T, ei bine, compania l-a anunțat oficial. Și, da, va exista o versiune Pro.

În vară, OnePlus a lansat două versiuni ale aceluiași telefon. Toamna e însă rezervată actualizărilor. Așa că modelul Pro, dar și cel ieftin, vor primi hardware mai bun și eventual camere foto mai eficiente. OnePlus 7T Pro va fi anunțat pe 26 septembrie. Cei mai mulți se așteaptă și ca televizorul companiei să fie prezentat atunci.

Ce specificații va avea OnePlus 7T Pro, telefonul chinezesc așteptat de toată lumea

Până acum, din China, Huawei și OnePlus își disputau simpatia. Dar, în 2019, Huawei rămâne fără acces la serviciile Google, așa că Mate 30 Pro nu va fi prea util în Europa. Dar OnePlus 7T Pro încă va avea acces, așa că ar putea deveni noul favorit al multor utilizatori.

OnePlus a anunțat două evenimente: 26 septembrie pentru India și Statele Unite ale Americii. Apoi, pe 10 octombrie are un eveniment în Europa tot pentru OnePlus 7T.

Cel mai bun model, Pro, e așteptat cu un ecran de 6,67 inci la rezoluție 2K și tehnologie AMOLED. Compania a confirmat că va păstra rata de refresh de 90 Hz. Ecranul va fi curbat pe margini, cum te-ai fi așteptat, dar nu sunt îmbunătățiri radicale față…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica