Când apare iPhone 11 în România și de unde îl vei putea cumpăra

0 3

Acum că noul telefon Apple a fost anunțat, sigur te interesează când apare iPhone 11 în România. În caz că prețul e cel care te preocupă, da, la noi va fi mai scump decât în America. Dar față de prețurile din UE nu-i o diferență chiar așa mare.

Evenimentul Apple dedicat noului telefon a ajuns la final, așa că urmează cea mai importantă întrebare: când o să fie la noi. Cum era de așteptat, prețurile sunt mai mari decât ale telefoanelor cu Android. Strategia Apple e însă și să țină pe piață modele mai vechi, la un cost ceva mai mic – cum ar fi iPhone Xr la 600 de dolari.

Cât despre momentul când apare iPhone 11 în România, operatori ca Orange, Vodafone și magazine ca eMAG sau iStyle n-au anunțat încă nimic. Astfel, la ora publicării acestui articol, informațiile oficiale nu există. Așa că am apelat la calendarul din 2018, dat fiind că Apple a respectat, până acum, parcursul de anul trecut.

Când apare iPhone 11 în România

Față de momentele din trecut, când un iPhone nou întârzia destul de mult înainte să ajungă la noi, acum lucrurile se mișcă ceva mai repede. Momentul lansării în România coincide cu disponbilitatea din alte țări. Din păcate, nu va fi în primul val de lansări.

iPhone 11 și iPhone 11 Pro sunt așteptate în magazinele și la operatorii de la noi pe 20 septembrie la precomandă. Apoi, livrările vor fi făcute din 27 septembrie.

Orange, Vodafone și Telekom sunt operatorii mari din…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica