Când apare Fast & Furios 9. Vin Diesel și Michelle Rodriguez au început deja filmările

0 981

Fanii celei mai îndrăgite francize de acțiune sunt curioși în legătură cu cele mai noi aventuri ale lui Dominic Torreto. De aceea, dacă te-ai întrebat când aparare Fast & Furious 9, te vei bucura că data premierei a fost anunțată.

Imediat după ce a început producția la noul film, creatorii seriei cu Vin Diesel și Michelle Rodriguez în rolul principal au anunțat când apare Fast & Furious 9. În mod previzibil, mai ai un pic de așteptat până la premiera oficială de anul viitor, dar până atunci, au început să apară fotografii online de pe platourile de filmare. În secolul Instagram, Vin Diesel a postat un clip de câteva secunde din primele zile de filmare ale peliculei. Nu a durat mult până când postarea disponibilă mai jos a adunat aproape 8 milioane de like-uri.

Cel mai nou Fast & Furios va fi regizat de Justin Lin. Regizorul a părăsit franciza după Fast & Furios 6, lansat în 2013. Până la momentul respectiv, el a fost responsabil de patru filme ale seriei, The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006); Fast & Furious (2009); și Fast Five (2011). Momentan, nu se cunosc particularități ale poveștii noii pelicule, dar este clar că se va baza pe un scenariu scris de Daniel Casey.

Când apare Fast & Furious 9 pe marile ecrane

Producția la Fast & Furious 9 a început de câteva săptămâni, iar dacă totul merge bine, ne așteptăm să-l vedem în cinematografe pe 22 mai 2020. Partea bună este că mai avem un an de așteptat…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica