‘Călătorul în timp’ care susține că omenirea va dispărea în 6 ani. Ce dovezi VIDEO a publicat pe Tiktok

0 0

Un ”călător în timp” care deține un cont de TikTok, a afirmat că umanitatea dispare în următorii șase ani. Utilizatorul cunoscutei aplicații, susține că a călătorit în anul 2027, unde a observat lipsa oamenilor.

Un utilizator TikTok susține că a călătorit șase ani în viitor, unde toți oamenii sunt dispăruți. Javier le-a spus umăritorilor săi  de pe TikTok că a sărit în 2027, unde nu există oameni, dar clădirile, mașinile și utilitățile rămân la locul lor, nefolosite. Utilizatorul rețelelor de socializare, care poartă numele de utilizator @unicosobreviviente care se traduce prin „singurul supraviețuitor”, a postat primul său videoclip pe 13 februarie.

El a susținut că se află în anul 2027 și merge pe o stradă goală, înainte ca înregistrarea să ia sfîrșit într-un magazin de haine gol. Deși magazinul, aflat în orașul spaniol Valencia, este plin de articole, nu există oameni în jur. După postarea sa inițială, a distribuit în mod regulat videoclipuri către cei 1,2 milioane de urmăritori ai săi.

Fiecare clip este complet lipsit de activitate umană, fără alte suflete văzute în jur. Cu toate acestea, necesități precum electricitatea și conexiunea la internet par să fie încă disponibile pentru călătorul în timp, pentru a putea încărca videoclipurile. Acest lucru rămâne un mister, având în vedere că ar fi nevoie de câțiva oameni ca să se poată folos de internet și nu…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica