Cadouri perfecte în 2020: un telefon cu preț excelent și căști wireless eficiente

0 5

Nu e niciodată prea târziu să faci sau să-ți faci un cadou frumos și util de Crăciun. Uite și o recomandare care sigur nu te va dezamăgi: un telefon bun și care nu-ți distruge bugetul și o pereche de căști wireless.

În 2020, OPPO a intrat pe piața din România cu numeroase telefoane foarte bune, care beneficiază de tehnologii care să te ajute. Un model aparte, între toate celelalte, este Reno4 Lite. Acesta are un preț bun, dar nu duce lipsă de specificații deosebite.

Ecranul, de exemplu, are 6,43 inci Full HD+ AMOLED. Apoi spațiul de stocare pentru tot ceea ce contează pentru tine: 128 GB ca să nu-ți faci griji. Și nici memoria RAM nu stă rău: 8 GB, astfel încât orice aplicație să funcționeze fără probleme.

Acestea sunt însă cifre pe care le poți găsi pe orice foaie cu specificații. Mai important e ce poate face telefonul la nivel software. OPPO Reno4 Lite a fost creat ca răspuns la tendința în creștere de realizare a fotografiilor, în special cele de tip portret. Și cu siguranță ai observat asta și la tine, că ai galeria foto plină cu selfie-uri. Astfel, telefonul te ajută din plin.

Reno4 Lite dispune de o cameră frontală duală și cu aptitudini software care să îmbunătățească orice imagine. Beneficiază de șase moduri portret care se bazează pe inteligența artificială. Astfel, ai cea mai compactă unealtă de-a imortaliza acele portrete deosebite (ale tale și ale altora). Sunt disponibile modurile AI…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica