ByteDance lansează telefonul „TikTok”, iar camerele sale ar putea concura cu iPhone 11

0 1

ByteDance, compania din spatele aplicației TikTok a lansat primul telefon, iar specificațiile sale nu lasă deloc de dorit.

Aplicația este deja un fenomen, în special în rândul utilizatorilor mai tineri. Numai în primul trimestru al anului 2019, rețeaua socială a ajuns pe locul trei în topul celor mai descărcate aplicații din lume. A reușit să întreacă aplicații importante, cum ar fi Facebook sau Instagram.

Acum, compania din spatele TikTok face un pas important în industria telefoanelor și anunță primul smartphone pe care îl va produce. Telefonul se numește Smartisan Nut Pro 3.

Deși este o continuare a seriei de telefoane de la Smartisan (companie cumpărată de ByteDance), Nut Pro 3 va fi lansat sub egida ByteDance.

Partea interesantă e că, în ceea ce privește specificațiile sale, telefonul s-ar încadra în categoria dispozitivelor premium. Totuși, prețul anunțat este unul destul de mic pentru ce poate acesta să facă. ByteDance a anunțat că smartphone-ul va costa doar 389 de dolari.

Compania susține că dispozitivul nu este un telefon TikTok. Totuși, specificațiile sale legate de camere și puterea de procesară par să arate exact contrariul: pot fi folosite pentru crearea unor noi tipuri de videoclipuri pe platformă.

Ce poate să facă telefonul pe care îl vei folosi cel mai mult pe TikTok

În ceea ce privește sistemul de camere, informațiile pe care le avem pe moment arată că ar putea concura lejer cu cel de pe cele mai…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica