Bula Bitcoin nu există. Dar va exista?

0 0

Bula despre care avertizează unele voci că va apărea în cazul Bitcoin, împingând criptomoneda să facă un mare și răsunător poc, nu are cine știe ce șanse să facă ochi, iar cel mai important motiv ar fi că nu avem de-a face un activ financiar al cărui preț crește în mod disproporționat și anormal.

Însăși evoluția din ultimii ani a criptomonedei lasă din ce în ce mai mult să se înțeleagă că este loc de o creștere și mai mare, dincolo de maximul ei istoric. Spre deosebire de valutele clasice, nu vor exista niciodată mai mult de 21 de milioane de unități Bitcoin în întreaga lume, iar ceea ce face, mai ales, un proiect precum Bitcoin să atingă cote foarte înalte, este că deschide calea către noi inovații, în contextul în care pentru a tranzacționa criptomonede nu te împiedici de granițe, iar comisioanele sunt neglijabile.

Știu, există și cripto-țepe, dar trebuie să conștientizăm că universul criptomonedelor este încă în fragedă pruncie, iar lipsa unei reglementări clare îi poate costa scump pe naivii care caută îmbogățirea peste noapte. Însă Bitcoin face parte din categoria criptomonedelor care i-au convins deja pe mulți sceptici. Mai ales pe cei care încă suspină la gândul că nu au cumpărat pe vremea când nu valora mare lucru, căci ultima dată când am verificat, Bitcoinul era cotat la 52 000 euro. Iar la cât de mulți bani continuă să curgă în lumea criptomonedelor, înseamnă că cererea…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica