Brandul auto care copiaza BMW foarte bine

0 1.623

Vietnamezii de la Vinfast isi fac aparitia in lumea auto destul de timid insa au reusit sa copieze foarte bine doua modele de BMW pentru a avea succes garantat inca de la primele lansari.

Vinfast va prezenta in cadrul salonului auto de la Paris primele doua modele ale producatorului vietnemez, eveniment care va avea loc in luna octombrie. Producatorii de la Vinfast doresc sa faca o impresie buna inca de la prima prezentare. Acestia vor scoate pe piata un sedan si un SUV de marime medie. Modelele sunt inspirate dupa design-ul de la BMW Seria 5 si X5.

Cele doua modele de masini sunt create in colaborare cu firmele italiene de design Italdesign si Pininfarina. David Lyon, seful departamentului de design al companiei, a vrut sa creeze ceva asemanator cu BMW dar care sa vina cu ceva nou si mai modern.

Compania a avut de ales dintre 20 de modele diferite. Cei de la Italdesign au avut de castigat venind cu un design pe placul publicului, cu un total de 62.000 de voturi.

In perioada urmatoare se vor anunta si specificatiile tehnice de baza ale celor doua modele produse de catre vietnamezi. Cel mai probabil vom asista la masini echipate cu motoare de 2 litri, dat fiind faptul ca BMW le-a permis sa produca masini cu astfel de motoare.

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica