BlackBerry a lansat noul smartphone Key 2

0 379

Cei de la BlackBerry inca nu renunta la traditionalele taste specifice brandului insa imbina vechiul design cu specificatiile moderne. Noul model Key 2  vine cu mai multe imbunatatiri fata de versiunea precedenta, iar acum tastele sunt mai mari si mai late, facand posibila tastarea rapida a mesajelor fara sa mai scrii litere in plus, din greseala.

BlackBerry Key 2 pastreaza in continuarea marginile ascutite si patratoase. Acest model este dotat cu o camera duala de 12 MP, mod portret si Google Lens, aplicatie care te auta la identificarea obiectelor din jur. Key 2 are un buton Speed Key care permite utilizatorului sa acceseze rapid anumite aplicatii, functii si contacte din telefon.

Producatorul se lauda cu o baterie de 3.500 mAh facuta special pentru a avea o autonomie de 2 zile. Carcasa este din aliaj de aluminiu si are un display Gorilla Glass cu o diagonala de 4.5 inch. Utilizatorul poate stoca date secrete pe telefon la care nu poate avea acces nimeni fara deblocarea cu ajutorul senzorului de amprenta.

Key 2 foloseste un procesor Snapdragon 660, 6 GB RAM, 64-128 GB spatiu de stocare interna. Noul model BlackBerry Key 2 are un pret de pornire de 649 de dolari si poate fi precomandat incepand cu aceasta luna.

Source Yoda
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica