Black Friday la Telekom: ce surpriză le face românilor dornici de reduceri

0 1

eMAG a stabilit Black Friday pentru 15 noiembrie. Așa că piața s-a conformat și se învârte în jurul acelei date. Telekom oferă însă o perioadă mai generoasă. Și are promisiuni pe măsură.

Telekom a anunțat acum campania de Black Friday. Se derulează între 8 și 24 noiembrie.

Operatorul promite reduceri de până la 85% la peste 100 de modele de telefoane achiziționate exclusiv online. Practic, cumperi în campania de Black Friday de pe site și poate prinzi o reducere.

Abonamentul pe care îl propune Telekom pentru Black Friday este Mobil Nelimitat cu minute naționale și SMS-uri naționale nelimitate. Mai sunt și 100 de minute internaționale către fix/mobil și Bonus Net Nelimitat 4G, la șase euro/lună (TVA inclus). Sunt și două luni de abonament gratuite. Ține însă cont că acest abonament nu include acces la servicii de roaming.

Black Friday cu telefoane la preț redus la Telekom

Conform operatorului, în campania de Black Friday, vor beneficia de reduceri de până la 85% din prețul telefonului clienții care, în perioada promoției, vor opta pentru achiziționarea unui telefon disponibil în ofertă. Trebuie să-l ia la pachet cu abonamentul mai sus menționat. Vestea mai bună e că abonamentul n-are perioadă minimă contractuală şi nu există penalități în caz de încetare a contractului de către client.

Oferta Black Friday de la Telekom include telefoane de la producători precum Samsung, Apple, Huawei, Nokia, Lenovo, HTC…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica