Black Friday la eMAG: 10 telefoane la preț de mană cerească. Fii atent la ele

0 1


Black Friday la eMAG ar trebui să debuteze din minut în minut. Așa că am încercat să-ți aducem mai aproape niște produse pe care le recomandăm. Sunt telefoane pe care le poți prinde la preț mic, dacă te miști suficient de repede.

Unele dintre produsele de mai jos au fost dezvăluite de eMAG în catalogul prezentat înainte de Black Friday. Acum e timpul să intri și să vezi dacă prețul e chiar suficient de redus.

eMAG are de Black Friday telefoane la preț super bun

Huawei P20 Lite e în zona telefoanelor mai ieftine, dar își face treaba. Are 64 GB spațiu de stocare, un ecran bun și camere foto care își fac treaba admirabil. eMAG îl are cu un super preț acum, ba chiar poți primi și-o husă de silicon la el. O să-l găsești cu un preț excelent.

Huawei P30 Pro listat de eMAG e un telefon care nu poate fi ratat. Are 256 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM și unele dintre cele mai bune camere de pe piață. Totodată, telefonul va primi Android 10, cel mai nou sistem de operare dezvoltat de Google. Prețul e mai mic decât la lansare.

Nu în ultimul rând, seria Galaxy S are un reprezentant de seamă: Samsung Galaxy S10e. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, dar și două camere foto pentru toate pozele pe care ai fi vrut să le surprinzi în vacanță. Telefonul a ajuns destul de ieftin acum.

Ar trebui să arunci o privire pe Razer Phone 2. A fost gândit ca telefon de gaming, are 64 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica