Black Friday la Digi | RCS-RDS: toate ofertele. A tăiat prețurile în jumate

0 17


Digi | RCS-RDS a promis Black Friday pentru anul acesta. A activat campania în seara zilei de 14 noiembrie și, ei bine, e rost de reduceri importante.

Dacă în alți ani Digi | RCS-RDS s-a ținut mai departe de Black Friday, în 2019 livrează reduceri care să-ți fie utile. Operatorul propune 50% reducere la toate serviciile timp de 12 luni. Practic, iei serviciile acum și până în 2020, la alt Black Friday, plătești la jumătate.

Reduceri Digi | RCS-RDS de care să profiți de Black Friday

La internet, de exemplu, în campania de Black Friday sunt toate tipurile de abonament: Fiberlink 300, 500 și 1000. Dacă profiți de oferta de acum a operatorului, plătești astfel: 15 lei, 17,5 lei și 20 de lei.

Când vine vorba de abonamentele mobile, plătești un euro pe Digi Mobil Optim 2, 1,5 euro pe Optim 3 și 2,5 euro pe Optim Nelimitat.

Există și Tel în familie, care-i abonamentul pentru servicii fixe. Acela e deja 1,19 euro pe lună, dar dacă profiți de oferta de Black Friday ajungi să plătești mai puțin de un euro pe lună. Dacă-ți pasă de telefoane, nu, n-ai noroc: nu există nicio tăiere de preț aici.

eMAG, vedeta oricărui eveniment cu reduceri

Ziua de 15 noiembrie a fost aleasă de eMAG. La ora publicării acestui articol, site-ul magazinului e închis, așa cum practică deja de câțiva ani.

Sunt deja o mulțime de produse a căror reducere e cunoscută. De la Samsung Galaxy Note 10 Plus, care-i disponibil și-n oferta Digi | RCS-RDS, dar…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica