Black Friday 2019, în România. Când dă eMag oficial startul campaniei

0 28


Black Friday 2019 are o dată de start. Aceasta a fost comunicată de eMAG în urmă cu câteva ore și, cel mai probabil, va fi folosită ca referință și de către ceilalți comercianți.

La fel ca în fiecare an, Black Friday 2019 este în luna noiembrie, peste câteva săptămâni. Ca să te ajute însă să pui deja bani deoparte, cei de le eMAG au făcut însă anunțul multașteptat. Ofertele celui mai mare magazin online din România au făcut furori de fiecare dată, iar în perioada respectivă, oameni refuză să mai doarmă în speranța de a-și cumpăra ceva mai ieftin.

De Black Friday 2019, vei avea reduceri pe o varietate de site-uri ce la noi, începând cu eMag, Altex, Medigalaxy, CEL.ro, Flanco, Domo și multe altele. Ofertele vor fi evidente în cazul produselor din foarte multe domenii, dar cel mai câștigat vei fi dacă te orientezi către produse relativ scumpe în restul anului. Lista include televizoare, laptopuri, telefoane, electrocasnice, accesorii pentru casă și grădină sau chiar și mobile.

Black Friday 2019 – când încep reducerile la eMag

În acest an, Black Friday la eMag este programat pe data de 15 noiembrie. În mod previzibil, va fi vorba de o zi de vineri. Dacă luăm ca referință situația de anul trecut, în 2018 au fost la promoție trei milioane de produse, la care s-au adăugat ofertele a aproximativ 6100 de parteneri din eMAG Marketplace.

Cel mai probabail, majoritatea comercianților mari în afară de eMAG vor…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica