Bitdefender se extinde pana in Australia

0 1.718

Compania romaneasca Bitdefender se extinde acum si in regiunea Asia-Pacific. Are loc o crestere pe piata solutiilor de securitate cibernetica odata cu extinderea in Australia.

Bitdefender a anuntat preluarea companiei SMS eTech, partener economic care se ocupa pana in prezent de promovarea si distribuirea produselor companiei romanesti in Australia si Noua Zeelanda. Odata cu aceasta achizitie, Bitdefender isi intareste pozitia pe plan local in Australia, avand un birou in Melbourne, primul de acest fel in aceasta zona.

„Achiziția a fost pasul firesc în relația dintre cele două companii. SMS eTech a fost dintotdeauna pregătită să sprijine brandurile să se stabilească în Australia și Noua Zeelandă. Aștept cu entuziasm să văd cum Bitdefender își accelerează prezența pe piață cu soluțiile de securitate recunoscute pe tot mapamondul”, a declarat Colin Westbury, director SMS eTech.

Odata cu achizitia companiei australiene au fost preluat si angajatii responsabili cu distributia produselor din portofoliul Bitdefender. Este foarte important sa se consolideze vanzarile online dar si expansiunea produselor in zona.

Australia nu este o zona noua pentru cei de la Bitdefender. Compania de securitate cibernetica colaboreaza cu parteneri locali de peste 13 ani. SMS eTech a fost partener exclusiv in ultimii 4 ani, aducand o crestere a brandului cu peste 55%.

„Această decizie strategică va contribui la creșterea susținută, de două cifre, pe care o traversăm. Bitdefender Australia va avea un rol cheie în dezvoltarea businessului și brandului Bitdefender la nivel global”, a declarat Florin Talpes, CEO Bitdefender.

Anul trecut Bitdefender a preluat o firma un alt partener din Franta, Profil Technology, partener cu care a colaborat inca din 2001. In prezent, compania romaneasca este prezenta pe piata din SUA, Franta, Germania, Spania, Marea Britanie, Danemarta, Emiratele Arabe Unite, Suedia, Canada, Italia.

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica