Bill Gates nu e de acord cu procedura de testare în pandemie: de ce crede că e „o risipă totală”

0 1

Bill Gates este un nume care e des amintit în contextul pandemiei, mai ales din tabăra negaționiștilor și a celor care cred în teorii ale conspirației. Acum, însă, fondatorul Microsoft a vorbit despre altceva: procedura de testare, pe care o consideră o „o risipă totală”.

Bill Gates critică procedura prin care se fac testele pentru coronavirus în SUA. Crede că e vorba despre „o risipă totală”, de vreme ce durează extrem de mult până când apar rezultatele. E, de altfel, o procedură care e valabilă inclusiv în România, nu numai peste ocean.

Fondatorul Microsoft e de părere că oamenii ar trebui să aibă rezultatele mai repede, astfel încât să poată „schimba comportamentul lor, pentru a nu infecta alte persoane”.

Bill Gates critică testele pentru coronavirus

Bill Gates crede că de la momentul în care o persoană e testată și până când primește rezultatul se pot întâmpla multe.

„Un test care necesită mai mult de 48 de ore pentru a obţine rezultatul este o risipă totală”, spune Bill Gates, care adaugă că este o „nebunie” că trebuie să plăteşti pentru rezultatele unor teste care ar putea dura între trei zile și o săptămână.

Specialiştii spun că perioadele lungi pentru obţinerea rezultatelor au împiedicat capacitatea ţării de a încetini răspândirea virusului. Și există și specialiști care sunt de acord că așteptarea rezultatelor durează prea mult în unele cazuri. 

O spune și Brett…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica