Bill Gates îl pune la zid pe Elon Musk: pandemia creează scandal între miliardari

0 1

Se pare că Bill Gates s-a săturat de obiceiul miliardarului Elon Musk de a răspândi dezinformări în ceea ce privește coronavirusul.

Recent, Gates a vorbit pe larg despre dezinformarea online. Și când conversația s-a dus spre comentariile online ale lui Musk, Bill Gates a spus că CEO-ul SpaceX și Tesla face niște declarații total revoltătoare. „Poziția lui Elon este să mențină un nivel ridicat de comentarii scandaloase”, a spus Gates pentru CNBC.

De când a început pandemia, Musk a răspândit dezinformarea cu privire la numărul de decese COVID-19, a încercat să diminueze pericolul coronavirusului și a declarat în mod greșit că, în cazul copiilor, aceștia sunt „esențial imuni” la virus.

„Nu este prea implicat nici în crearea de vaccinuri. Face o mașină electrică excelentă. Și rachetele sale funcționează bine. Deci lucrurile astea îi permit să spună asemenea grozăvii?! Sper că nu confundă prea mult domeniile în care nu are expertiză.”
Bill Gates

Cu siguranță problemele nu încep și se termină cu Musk. Gates a recunoscut că însăși natura internetului și a social media facilitează propagarea dezinformării. „Când oamenii comunică online, trebuie să faci față faptului că anumite lucruri incorecte se pot răspândi foarte repede, în comparație cu adevărul”, a spus Gates.

De ce vrea Bill Gates un vaccin: „Trebuie ca adevărul să iasă la lumină”

Bill Gates a ajuns în ultimele luni în…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica