Beverly Hills 90210, reinventat: ce se întâmplă în noul serial BH90210

0 14

În funcție de vârstă, Beverly Hills 90210 este unul dintre serialele care ți-a marcat copilăria și te-a fascinat teribil. După câteva decenii, show-ul se relansează cu aceeași distribuție și un nume mai scurt, BH90210.

Beverly Hills 90210 s-a relansat pentru o nouă generație de fani și fără prea mult tam-tam. În Statele Unite ale Americii a fost deja difuzat primul episod din noul show BH90210 și nu ar trebui să dureze foarte mult până când îl vei vedea și în România prin mijloace legale, pe Netflix, HBO Go sau un post de televiziune tradițional. În orice caz, lansarea este foarte interesantă pentru cei care au apreciat clasicul.

Ca referință, în 2008, s-a mai încercat o dată relansarea Beverly Hills 90210 sub exact același nume ca în cazul versiunii originale. Show-ul cu pricina a fost produs atunci de CW, dar nu a fost un succes de piață, chiar și cu implicarea mai multora dintre actorii principali ai show-ului original.

BH90210 merge într-o cu totul altă direcție din prisma premisei și ignoră complet ce s-a întâmplat în 2008. Dintr-un punct de vedere, aproape că ignoră și show-ul original. Acest serial este construit în jurul vieții actorilor care au jucat în Beverly Hills 90210, dar nu este un reality show. În schimb, actorii joacă niște versiuni exagerate și fictive ale lor din lumea reală. Drama este practic desprinsă din ce s-a întâmplat în ultimele câteva decenii din carierele lor și din modul în…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica