BCR oferă credite de peste 700.000 de euro cu dobândă zero: cine se încadrează și cum se iau banii

0 0

În vremuri de criză, băncile sunt cele trebuie să impulsioneze economia și să repornească motoarele. BCR are de gând să o facă și vine cu credie cu dobândă zero. Suma totală a finanțărilor depășește 700.000 de euro.

BCR vrea să acorde credite cu dobândă zero pentru e reporni motoarele în plină pandemie de coronavirus. E o măsură de sprijin, în condițiile în care economia are nevoie de lichidități pentru a-și reveni și pentru a se pune pe picioare.

Numai că, evident, finanțarea nu e pentru toată lumea. Banca Comercială Română susține că oferă finanțări totale de 730.000 de euro, iar beneficiari pot fi doar organizațiile neguvernamentale. Și există anumite condiții.

BCR, credite cu dobândă zero: care-s condițiile

Creditele se acordă doar în 2020, susține BCR, iar măsura e una de sprijin venită în contextul pandemiei de coronavirus. Dobânda este subvenționată 100% de Fundația Erste pentru utilizările din credit efectuate până la 31 decembrie 2020.

Toate aceste împrumuturi se acordă în lei, iar ONG-urile care vor să le acceseze trebuie să justifice folosirea împrumutului pentru acoperirea capitalului de lucru sau implementarea proiectelor europene cu fonduri nerambursabile. Creditele se acordă pe o perioadă cuprinsă între 12 și 18 luni – adică între un an și un an și jumătate – în cazul capitalului de lucru.

În cazul proiectelor europene, perioada e de trei luni după data încasării grantului…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica