Battlefield 5 a fost amanat

0 1.296

Studiourile Dice au avut o perioada foarte aglomerata. Au fost prezenti in cadrul Gamescom 2018, acolo unde am descoperit pe scena celor de la NVIDIA confirmarea noului suport pentru tehnologia RTX. Noua tehnologie este disponibila pe seria RTX 2000 a producatorului de placi video.

A fost anuntata o data la care Battlefield 5 va beneficia de Open Beta si au fost publicate si noi trailere care ne fac si mai nerabdatori. DIn pacate, dupa evenimentele la care jocul a fost pus la dispozitie fanilor, Dive a decis sa amane lansarea oficiala.

In mod normal se anuntate data de 19 octombrie 2018 pentru lansarea Battlefield 5 insa studioul suedez a decis amanarea cu cel putin o luna. Compania justifica amanarea ca o perioada in care se vor face mici finisaje si ajustari ale elementelor de gameplay.

Cei mai pesimisti fani speculeaza faptul ca nu se doreste lansarea fix in aceeasi perioada cu concurenta de la Call of Duty si Red Dead Redeamption 2 care sunt programate pentru data de 12 octombrie respectiv 26 octombrie 2018.

Din data de 20 noiembrie 2018, Battlefield 5 va fi disponibil pe Play Station 4, Xbox One si PC.

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica