Bang&Olufsen lanseaza o boxa portabila premium

0 373

Compania Bang&Olufsen a anuntat lansarea pe piata a unui gadget cu un design placut menit sa ofere un sunet placut in momentele cand doresti sa te relaxezi. Beoplay P6 este cea mai noua boxa portabila din gama B&O Play. Noul model a fost proiectat chiar de Cecilie Manz, designer consacrat si premiat la Paris in cadrul evenimentului Maison&Objet.

Boxa Beoplay P6 pare desprinsa din anii 50-60 sau poate fi confundata cu un casetofon portabil. Este un gadget portabil si usor de luat oriunde ai nevoie sa asculti muzica cand esti cu gasca si vrei sa te relaxezi. Sunetul este emis la 360 de grade asa ca se va transmite in toate directiile fara sa isi piarda din calitate. Este primul brand care a popularizat si in Romania boxele portabile care ofera de-asemenea un sunet de calitate. Beoplay P6 este si rezistenta la contactul cu apa sau praf, asa ca o vei putea lua cu tine chiar si la munca.

„Vrem să îmbunătățim în mod constant tehnicile de producție ale dispozitivelor audio, lucru care se reflectă în design-ul boxelor din gama de produse B&O PLAY. Cu Beoplay P6, am redefinit arhetipul de lucru cu aluminiu și am împins limitele fizice ale materialului prin crearea carcasei tridimensionale și a modelului cu perforații reprezentative. Acest detaliu oferă un caracter distinctiv, sunetul fiind redat în mod egal în toate direcțiile. Forma boxei reflectă cele două situații principale în care boxa Beoplay P6 poate fi folosită: pentru redarea conținutului audio preferat în acel loc special din casa utilizatorilor, sau ca dispozitiv portabil, pentru deplasări ușoare oriunde”, a declarat Cecilie Manz.

Gadgetul are diverse optiuni de utilizare. De exemplu poti foarte usor sa efectuezi apeluri sau poti accesa rapid cu ajutorul butonului OneTouch ajutorul asistentilor virtuali Siri sau Google Assistant. Te bucuri de pana la 16 ore de sunet de cea mai buna calitate oriunde te aflii.

Pretul de pornire pentru boxa portabila Beoplay P6 este de 399 de euro.

Source itnewz
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica