Banca din România care vrea să ofere credite 100% online: cui se adresează

0 3

O bancă din România se pregătește să-și digitalizeze inclusiv serviciul de creditare și pregătește o platformă specială pentru acest lucru.

Raiffeisen Bank, la fel ca alte instituții bancare, trebuie să se adapteze vremurilor pe care le trăim. Distanțarea socială e regula de bază, iar deplasarea la ghișeul unei bănci devine o problemă și un risc în pandemie. Așa că se caută soluții pentru ca totul să poată fi rezolvat de la distanță.

Banca anunță că dezvoltă împreună cu Qualitance o platformă pentru creditarea întreprinderilor mici și mijlocii, produsul afșându-se în faza de testare cu un grup limitat de clienți ai băncii. Urmează ca, în 2021, toți clienții IMM-uri să poată acces credite online, fără să se deplaseze la ghișeu.

Raiffeisen Bank, credite 100% online

Platforma gândită de bancă permite automatizarea completă a întregului flux de operațiuni- de la transmiterea ofertei până la acordarea efectivă a finanțării. În configurarea platformei, s-a pus accentul pe simplificarea interacțiunii clienților cu banca,dar și pe securitatea datelor utilizatorilor, transmite insitituția bancară

„Contextul pandemic ne-a demonstrat că nevoia de accesare a fondurilor pentru susținerea și dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii este nu doar reală, ci și imediată. Am accelerat, așadar, dezvoltarea acestei platforme digitale alături de QUALITANCE, înțelegând specificul clienților noștri și…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica