Avertismentul lui Bill Gates pe care nu doreai să-l auzi: când se va sfârși pandemia, de fapt

0 2

Bill Gates a devenit o autoritate destul de importantă pe subiectul pandemiei, iar lipsa sa de optimism derivată din cum merg lucrurile este evidentă.

Fondatorul Microsoft a devenit lider de opinie în ultimul an pe marginea coronavirus, după ce a ieșit la iveală că, în urmă cu câțiva ani, a preconizat acest dezastru medical la scară largă. În ceea ce privește perioada imediat următoare, Gates nu este deloc optimist, mai ales când vine vorba de situația din emisfera nordică.

”Dacă nu vom avea intervenții, numărul morților, chiar și în SUA, va reveni la nivelul din primăvară”, este opinia lui Bill Gates. „Vestea bună este că avem mai multe vaccinuri promițătoare, care ar putea primi autorizații de urgență de la FDA sau de la MHRA până la sfârșitul acestui an sau, cu siguranță, la începutul anului viitor. Mă aștept ca două sau trei să o obțină”, afirmă antreprenorul și filantropul american, într-un interviu acordat cotidianului italian „La Stampa”.

În ceea ce privește progresul legat de un eventual vaccin, chiar și distribuirea sa la scară largă nu va reuși să facă minuni în eliminarea bruscă a virusului. Dacă vaccinurile „vor fi eficiente, chiar și cu un nivel de vaccinare de 60%, vom opri răspândirea exponențială a bolii. Anul viitor vom reduce numărul morților, iar în 2022 pandemia se va termina”, a concluzionat fostul director Microsoft.

Bill Gates nu a putut neglija nici posibila…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica