Auchan, bonusuri uriașe pentru angajații din România: câți bani vor primi aceștia

0 0


Auchan ar pregăti, în această perioadă, bonusuri uriașe pentru angajații din România, chiar în plină pandemie de coronavirus.

Auchan e unul dintre cele mai mai lanțuri de magazine alimentare de la noi din țară. În această perioadă, angajații lucrează într-un ritm mult mai ridicat, din cauza crizei cauzate de pandemia de coronavirus. Iar magazinul vrea să-i recompenseze pe aceștia.

Astfel, Auchan ar pregăti prime pentru angajați în această perioadă, bonusuri care ar urma să fie plătite pentru luna martie și chiar pentru aprilie, dacă situația va evolua tot în aceeași direcție. 

Auchan, prime pentru toți angajații din România

Auchan vrea să-și recompenseze toți angajații care trag tare în această perioadă. Astfel, potrivit unui document intern prezentat de Profit.ro, toți angajații, indiferent de departament, vor primi un bonus de până la 20% din salariul pe luna martie.

Decizia poate fi similară și pentru luna aprilie.

Sursa foto: profit.ro

Decizia din România ar fi similară cu cea luată deja pentru angajații din Franța, cu mențiunea că acolo aceștia au primit 1.000 de euro.

„Toţi angajaţii din magazine, depozite, transport, servicii de livrare la domiciliu şi comerţ online vor primi această sumă”, susțineau reprezentanții Auchan  din Frața.

Măsura a fost luată la sugestia ministrului francez al Economiei Bruno Le Maire și se aplică celor peste 65.000 de angajați din Franța.  Statul francez le-a…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica