Au traversat Europa pe biciclete: cum au reușit să parcurgă peste 2.000 de kilometri cu o abordare unică

0 2

Ben Brown și Austin Oliver sunt doi tineri care au pornit în misiunea de a dovedi că ciclismul pe distanțe lungi poate merge mână în mână cu o dietă vegană.

Cei doi se recuperează după expediția de 40 de zile cu bicicleta în toată Europa, acoperind 2.000 de kilometri în opt țări și supraviețuind cu o dietă pe bază de plante zi după zi.

Cursa a fost desfășurată în sprijinul Amazon Appeal al WWF, iar pe parcursul ei au strâns peste 2.300 de lire sterline, adică 2.493 de euro, depășind ținta inițială de 2k.

Se numesc “Going Green Team”, iar cei doi au planificat să parcurgă cu bicicleta tot drumul de la Londra la Budapesta în 40 de zile. Și au reușit, în cea mai mare parte.

Au plecat pe 4 august. Dar, din cauza restricțiilor de călătorie din Ungaria, au fost nevoiți să termine ultima etapă a călătoriei mergând cu bicicleta direct peste Alpi, pe un teren dificil spre Italia, ajungând în Veneția.

Călătoria a fost filmată în întregime și încărcată pe canalul Youtube al lui Ben, cu videoclipuri săptămânale în care era prezentat progresul lor.

100% verde, de la mâncare la transport și îmbrăcăminte

De-a lungul călătoriei lor, Ben și Austin s-au asigurat, de asemenea, că vizitează proiecte de construcții durabile în Europa care ajută la combaterea schimbărilor climatice, deoarece Ben este student la arhitectură în Marea Britanie.

Pentru o călătorie atât de lungă, echipa susține că au avut…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica