Au aparut primele imagini cu Tesla Model Y

0 344

Desi Tesla nu a confirmat lansarea unui viitor model, pe internet au aparut de cateva zile primele imagini cu viitorul model Y, un crossover cu care cei de la Tesla vor sa inoveze piata. Imaginile au fost lansate pe Twitter iar acum circula tot felul de zvonuri pe internet.

Cei care au publicat primele 2 fotografii cu Modelul Y sunt Model 3 Owners Club. Pozele nu sunt tocmai „reusite”, observandu-se mai mult design-ul modelului. Sunt fotografii intunecate si contrastante, dar suficient de clare sa ne dam seama despre ce este vorba.

De unde vine noua denumire Y? Asa cum ne-a obisnuit Elon Musk cu stilul Playboy, el are ambitia de a completa seria de masini S3XY. In plus are la dispozitie toata tehnologia necesara sa produca orice masina de lux doreste cu un design futurist. Din zvonuri am aflat si ca noul model ar putea fi anuntat de Tesla oficial abia in luna martie a anului viitor.

Ne vom astepta la un model compact cu niste linii foarte frumoase specific unui crossover marca Tesla. Modelul Y va fi revolutionar din punct de vedee tehnic, iar asamblarea sa va avea loc de aceasta data in China. Acolo este o forta de munca mult mai mare si ieftina fata de alte zone, precum Fremont.

Tesla a anuntat chiar inainte de lansarea modelului 3 ca va veni pe piata cu un model ce se va vinde anual in peste 1 milion de bucati. Oare la Modelul Y facea referire?

Source Playtech
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica