Au aparut primele imagini cu noul Galaxy Note 9

0 322

Iata ca au aparut si primele imagini cu noul Galaxy Note 9, iar fanii Samsung deja se declara nemultumiti de urmatorul phablet al acestui brand.

In clipul de mai jos veti putea vedea cateva randari ale noului model care urmeaza sa fie lansat in curand de Samsung. Noul model se aseamana foarte mult cu Note 8.

Din cate observam, partea frontala este la fel, aparand mici schimbari pe spate acolo unde senzorul de amprenta este situat chiar sub camera foto duala. Fanii inca mai spera ca noul model sa aiba si senzor de amprenta integrat pe ecran, dar asteaptarea va continua chiar si dupa lansarea acestui model, asa cum relateaza GSM Arena.

In ceea ce priveste dimensiunile, noul Note 9 va fi mai gros si mai lat insa mai scurt decat versiunea precedenta: 161,9 x 76,3 x 8,8 mm. Ecranul va avea o diagonala de 6.3 inch. In ceea ce priveste bateria, ne-am putea astepta la o autonomie mai buna datorita grosimii telefonului. In ceea ce priveste specificatiile tehnice si camerele foto, probabil vor fi similare cu modelul S9+.

Source Yoda
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica