ASUS TUF F17: procesorul Intel și display-ul uriaș te transformă în erou în jocul tău preferat

0 0

Laptopul de gaming F17 de la ASUS din gama TUF este exact ceea ce ai nevoie atuci când vrei să devii eroul echipei tale. Display-ul mare în combinație cu procesorul puternic reprezintă pachetul ideal pentru a face față cu brio adversarilor tăi.

Încă de când l-am scos din cutie am observat că este mult mai subțire și mai portabil decât laptopurile de gaming cu care eram obișnuit, lucru care mă bucură pentru că îl pot lua cu mine peste tot, îmi pot edita clipurile oriunde și oricand am nevoie, și totodată, în pauze mă pot relaxa în fața unui joc.

Cel mai important lucru pe care l-am remarcat la ASUS TUF F17 este procesorul puternic de la Intel și anume Intel Core i5-10300H. Avem așadar un procesor din generatia a 10-a cu un boost de până la 4,50GHZ, cu un număr de 4 core-uri și 8 thread-uri.

Tehnologiile Intel care vin la pachet cu acest dispozitiv și îl ajută să atingă performanțe uimitoare sunt:

  • Intel Speed Shift Technology oferă o receptivitate mai rapidă cu schimbări de performanță de scurtă durată, care permite procesorului să selecteze rapid cea mai bună frecvență și tensiune pentru performanțe optime de joc și eficiență energetică;
  • Intel Hyper-Threading Technology folosește resursele procesorului mult mai eficient și permite rularea a două thred-uri pe fiecare core. Această tehnologie ajută foarte mult la rularea mai multor aplicații simultan, fără a influența receptivitatea sistemului.
ASUS TUF F17…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica