ASUS ROG Flow X13, lansat oficial: laptop performant ultrasubțire și cu un accesoriu deosebit extraordinar

0 9

Pionieratul este una dintre îndeletnicirile de bază ale ASUS și nu de puține ori compania s-a aflat în prim planul industriei pentru inovațiile sale și abilitatea de a împleti designul cu funcționalitatea.

Așa că nu miră pe nimeni că noul ROG Flow X13 este primul laptop de gaming ultrasubțire 2-în-1 de 13 inci produs de companie.

Cu un profil extrem de suplu, o greutate de doar 1,3 kg și o grosime de 15,8 mm, X13 a fost proiectat să arate cât mai discret cu putință, însă performanțele și inovațiile în materie de funcționalitate îl evidențiază drept unul dintre cele mai dezirabile laptopuri ale momentului. Așa că hai să vedem de ce ai vrea așa ceva și ce te-ar putea opri de la a „apăsa pe trăgaci”

Performanță de generația următoare

Spre deosebire de alte laptopuri similare care vin cu procesoare din seria U, X13 este dotat cu un puternic procesor de generația următoare AMD, din seria Ryzen 5000, care poate urca în gamă până la un AMD Ryzen 9 5980HS, cu opt nuclee și 16 fire de execuție, care a fost fabricat pe baza unui revoluționar proces pe 7 nm, oferind un consum energetic optimizat și performanțe termice care se pretează utilizării într-un sistem ultra-compact.

Laptopul este echipat cu o placă grafică discretă cu GPU NVIDIA GeForce, care oferă servicii grafice de top chiar și atunci când laptopul nu este conectat la XG Mobile eGPU, la care ne vom referi un pic mai încolo. Începând cu al doilea…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica