ASUS lanseaza un monitor cu diagonala de 49 inch

0 508

ASUS a anuntat lansarea unui monitor din categoria double-wide, rata de aspect 32:9, dublul unui monitor clasic de 24,5 inch. Este vorba despre modelul VG49V, un monitor Full HD de 49 inch care iti va face serile de gaming mult mai interesante.

Noul monitor VG49V este recomandat in special pasionatilor de jocuri avand o rezolutie de pana la 3840×1080 pixeli. Rata de actualizare a imaginilor este la 144Hz. Monitorul foloseste tehnologia VA si dispune de iluminare LED. Datorita tehnologiei Quantum Dot care respecta toate cerintele AMD FreeSync 2, VG49V sincronizeaza imaginea cu framerate-ul variabil pe care il genereaza placile video. Conectarea cu calculatorul are loc prin interfata DisplayPort 1.2 sau prin HDMI 2.0.

Monitorul VG49V de la ASUS are ecranul curbat si foloseste tehnologia Extreme Low Motion Blur care permite sincronizarea sursei de lumina LED cu modulul de improspatare a imaginii. Astfel se imbunatateste considerabil calitatea imaginii mai ales in scenele de actiune in care totul se petrece foarte rapid. Pentru o experienta de gaming superioara monitorul include si un set de difuzoare stereo.

Inca nu avem informatii despre data lansarii noului produs marca ASUS, insa cel mai probabil va aparea in magazine in perioada urmatoare. Nu au fost oferite foarte multe informatii nici legat de pretul monitorului cu ecran double-wide, insa datorita specificatiilor de ultima generatie si a tipului de ecran, cel mai probabil va fi un pret piperat.

Source Go4IT
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica