ASUS lansează Chromebook Flip CX5, poate cel mai atractiv portabil bun la toate

0 0


Chromebook-urile nu mai sunt de mulți ani destinate doar navigatului pe internet și streamingului de filme. Iar dacă nu erai convins de asta, noul Chromebook Flip CX5 îți face viața mai ușoară într-o multitudine de scenarii.

Cel mai nou Chromebook al celor de la ASUS este intitulat Flip CX5, cu numele de cod CX5400. Elegant și atrăgător, micuțul din imaginile alăturate se ascunde într-o carcasă de aluminiu realizată cu un nivel sporit de precizie a finisajelor.

Printre atuurile sale, se numără balamaua la 360 de grade de tip ErgoLift care facilitează mai multe moduri de lucru și diferite scenarii de utilizare. Inclus în pachet este și un stylus USI atât pentru luat notițe, cât și pentru diverse schițe sau interacțiunea cu aplicații creative.

Cât de rapid este ASUS Chromebook Flip CX5

Nu trebuie neglijată nici configurația hardware cât se poate de actuală, cu cele noi procesoare de la Intel – până la Core i7-1160G7, un maxim de 16GB RAM, SSD de până la 512GB și Wi-Fi 6. Experiența de utilizare va gravita în jurul panoului de Full HD de 14 inci cu o ramă infimă spre inexistentă pe toate cele patru laturi.

Cumpărătorii ASUS Chromebook Flip CX5 vor beneficia de acces gratuit la un abonament Google One pe 12 luni cu 100 GB de stocare, astfel încât să își poată păstra fișierele și fotografiile stocate în siguranță în cloud. În ceea ce priește librăria de aplicații la care gadgetul va avea acces, acesta poate rula…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica