Asus lanseaza cel mai subtire laptop din gama high-end cu procesor i9 si 4K

0 429

Asus ne-a obisnuit deja cu seria de laptop-uri ZenBook Pro care de fiecare data vine cu ceva nou pe piata. In ultimii ani acest brand a devenit foarte popular pe piata high-end datorita caracteristicilor de top dar si a design-ului special. ZenBook Pro ofera performante de top si un design unic intr-un format portabil. Ca de fiecare data, Asus ne surprinde cu ceva nou la seria de top. ZenBook Pro 15 vine la pachet cu cele mai puternice componente de pe piata, o autonomie mult mai buna si un sistem special de racire care ajuta la performante crescute pe o perioada mai lunga de timp.

Cel mai subtire laptop cu procesor i9 si ecran 4K

ZenBook Pro 15 si-a castigat titulatura de cel mai subtire laptop avand o grosime de doar 18.9 mm. Este cel mai subtire model in care se regaseste un procesor i9-8950HK, model hexa-core. Caracteristici de top fac ca acest laptop sa fie unul din cele mai performante de pe piata in acest moment. Pe langa un procesor de ultima generatie, ZenBook Pro 15 are integrata GPU NVIDIA GTX 1050 cu 4 GB memorie, cu pana la 16 GB Ram DDR4. Spatiul de memorie SSD poate ajunge pana la 1TB. ZenBook Pro 15 este echipat cu un monitor ce reda imaginile chiar si la o rezolutie de 4K.

Noul model de la Asus poate fi achizitionat si in variante mai mici cu procesor i7 sau i5. Totodata acestea au un spatiu mai mic de stocare si monitor Full HD. Indiferent de caracteristicile cu care este echipat, ZenBook Pro 15 poate fi folosit fara probleme de cei care folosesc programe speciale de editare foto sau video. Noile difuzoare SonicMaster asigura un sunet imbunatatit si un volum cu 40% mai mare fata de generatia anterioara.

Sistem de racire bazat pe tevi din cupru

Asus surprinde la toate capitolele. Pentru sistemul de racire al noului model ZenBook Pro 15 sunt folosite 3 tevi din cupru si 2 ventilatoare. Acestea permit racirea corecta a laptopului care este mult mai subtire. La capitolul autonomie ZenBook Pro 15 a dat rezultate foarte bune cu o medie de 9,5 ore. A fost testat si la intensitate maxima si a generat un raport de 3-4 ore de autonomie.

Incarcarea bateriei va dura cu aproximav 60% mai putin datorita noii tehnologii. Dupa doar 50 de minute ZenBook Pro 15 va fi complet incarcat si gata de actiune.

 

 

Source Go4IT
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica