ASUS a prezentat la Computex noile modele ZenBook

0 455

In cadrul Targului de Tehnologie Computex, care se desfasoara in aceasta perioada in Taiwan, ASUS a adus in prim plan noile modele de laptop ZenBook. Cei de la Asus si-au innoit seria de ultra portabile din gama high-end cu 2 modele S UX391 si Pro 15UX580.

Cele doua modele din gama high-end au fost prezentate in cadrul Computex acolo unde Asus a venit cu foarte multe noutati pe piata de notebook si nu numai. Cele doua ZenBook-uri sunt cele mai importante nume anuntate de Asus la Computex si vor fi disponibile in curand si pe piata.

ZenBook Pro 15UX580 este cel mai performant model din gama de notebook-uri Asus. Noul model este o adevarata statie de lucru portabila cu un ecran 4K de 15.6 inch, dotat si cu inca un panou de 5.5 inch ascuns in zona touchbar-ului. Cel de-al doilea ecran cu care este dotat Pro 15UX580 functioneaza si ca un touchpad normal insa, cei de la Asus spun ca acesta este mult mai eficient si rapid. Rolul celui de-al doilea panou este de a trage de pe ecranul principal anumite ferestre care pot fi tinute ca si referinte atunci cand lucrezi.

Este o idee noua si interesanta pe care o vom testa in curand pe cel mai nou model din gama Asus. Ca si referinte tehnice, modelul de top al producatorului foloseste un procesor Intel Core i9 cu o placa video GTX 1050 Ti Invidia si 16 GB RAM. Pentru stocarea informatiilor sunt pusi la dispozitie pana la 1.000 GB pe un spatiu de stocare SSD. Pro 15UX580 are un pret de pornire de 2.300 de dolari iar de la inceputul lunii iulie va fi si in magazinele din Romania.

De partea cealalta, ZenBook S este unul din cele mai frumoase ultraportabile lansate de Asus in ultimii ani. Este un notebook compact cu un design special datorita sistemului de balama care face ca partea de jos sa se sprijine pe marginea inferioara a ecranului. Sunt cateva avantaje pentru care s-a mers pe aceasta varianta inovativa: ventilare mai buna si pozitie confortabila pentru tastat. Nou model S are sub 1 kg si este dotat cu procesoare de la Intel Core i5 sau i7. Ecranul de 13.3 inch are rezolutie Full HD sau 4K. Pretul de start pentru ZenBook S este de 1.200 de dolari cu configurarile de baza.

Source Playtech
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica