Aston Martin construieşte un simulator de curse. Cât costă acesta

0 3


Pandemia şi distanţarea socială au dus la o creştere exponenţială a esports-urilor, iar competiţiile de motorsport au profitat de acest lucru, organizând curse virtuale între piloţi şi chiar o simulare de 24 de ore a celebrei curse cu aceeaşi durată de la Le Mans.

În primul rând, NASCAR și-a înlocuit cursele anulate cu curse de e-sports pro-driven, care au doborât recorduri de vizionare. Acum, pentru a nu fi lăsat în urmă, Aston Martin vrea să participe la acțiune. Astfel, compania a anunțat planurile de a construi un simulator de curse de 74.000 de dolari. Este „ultimul din experiențele sportive de lux” pentru persoanele care au “puțini” bani în plus.

 Aston Martin este cel mai recent nume care vrea să îşi găsească un loc în piaţa simulatoarelor de curse, plănuind să construiască însă unul destinat bogaţilor

ARM-C01 este conceput pentru a se potrivi cu estetica Aston Martin. Are un cadru din fibră de carbon, grila de curse Aston Martin și o poziție de șezut care imită Aston Martin Valkyrie. Compania britanică Curv Racing Simulators a lucrat cu Aston Martin pentru a dezvolta tehnologia de curse.

„Aceasta a fost o provocare pentru echipa de design, deoarece, deși simulatorul nu este o mașină, este inspirat de mașinile noastre de curse”, a spus Marek Reichman, directorul creativ al Aston Martin. „Trebuia să emane aceeași eleganță, având aceleași linii dinamice și echilibru de proporții ca orice Aston…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica