ASROCK va lansa primele placi grafice

0 398

ASROCK este un brand cunoscut pe piata de gaming pentru placile de baza. Compania a anuntat ca va intra si pe piata de placi grafice, lansand seria Phantom Gaming. In acest fel ASROCK incearca sa atraga o mare parte din utilizatorii pietei de jocuri virtuale.

Primele placi cu care ASROCK intra pe noua piata sunt bazate pe cip-uri AMD Radeon RX 500. Este un moment oportun pentru aceasta companie dat fiind faptul ca sunt la mare cautare placile pentru minat cripto-monede.

Printre primele modele de placi grafice se numara modelele Phantom Gaming X Radeon RX580 8G, Radeon RX570 8G, Phantom Gaming Radeon RX560 4G/2G si Radeon RX550 4G/2G. Toate aceste modele vin la pachet cu ventilatoare cu 2 rulmenti. Acest lucru creste fiabilitatea si scade nivelul de zgomot mai ales atunci cand lucreaza la capacitate maxima. Scaderea temperaturii de la GPU este garantata de noile cooler-e gandite de la 0 special pentru aceste modele.

 

Noile placi lansate de ASROCK ofera o performanta superioara fata de alte modele de pe piata. Mai mult de atat, utilizatorii pot mari frecventele utilizand aplicatia Phantom Gaming Tweak.

Source TechZone
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica