Asistentul virtual Alexa îți va vorbi cu vocea lui Samuel L Jackson pe dispozitivele Amazon

0 5

Amazon vine acum cu o nouă serie de voci pentru dispozitivele care suportă asistentul virtual Alexa, iar Samuel L Jackson este una dintre acestea.

Celebrul actor din filme precum Pulp Fiction sau Django Unchained își va împrumuta vocea asistentului virtual de la Amazon. Este prima voce celebră care ajunge pe dispozitivele gigantului american.

Utilizatorii dispozitivelor Amazon pe care Alexa poate funcționa vor putea interacționa cu versiunea AI a lui Samuel L Jackson. Pentru a putea beneficia de această opțiune, cei interesați vor fi nevoiți să plătească. Totuși, suma este una modică, de doar 0.99 dolari.

Samuel L Jackson vine pe dispozitivele Amazon cu Alexa

De obicei, actorul este recunoscut pentru replicile sale acide din filmele în care joacă. Le poți vedea pe cele mai iconice aici:

De asemenea, limbajul acestuia poate fi, de multe ori, și ceva mai vulgar decât ar prefera unii. Așadar, Amazon oferă utilizatorilor un asistent virtual Alexa cu vocea lui Samuel L Jackson în două versiuni: una explicită, și una non-explicită. În cea din urmă, vocea se va abține de la cuvinte indecente.

Samuel L Jackson este un producător american și un actor celebru. A apărut în peste 100 de filme, printre care Greu de ucis 3 (1995), Indestructibilul (2000), Shaft (2000), The 51st State (2001), Black Snake Moan ( 2006), Avionul cu serpi (2006), în trilogia prequel Star Wars (1999-2005). Americanul a apărut și în filme din cadrul Marvel Cinematic…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica