Artistul care a pus manele la Electric Castle revine pe scena festivalului: cine mai cântă la EC 2020

0 1

Organizatorii Electric Castle au confirmat prezența pentru ediția din 2020 a artistului Tommy Cash, care a pus manele pe scena festivalului în 2019.

Pagina de Facebook a Electric Castle a fost inundată vineri, 14 februarie, cu imagini care conțin declarații de dragoste. Deși toată lumea s-a gândit că organizatorii profită de Valentine’s Day pentru a-i mai face pe câțiva să cumpere bilete la ediția din 2020, motivul a fost altul. Este vorba despre așa ceva:

„Declarațiile” erau, de fapt, pentru Tommy Cash, artistul care a stârnit un val de controverse în România pentru că a pus o manea pe scena festivalului Electric Castle, în cadrul ediției din 2019. Organizatorii și-au cerut în mod public scuze artistului pentru ce s-a întâmplat în 2019:

Seria de postări sse încheie cu una în care organizatorii anunță că Tommy Cash va reveni pe scena Electric Castle în cadrul ediției de anul acesta. Totuși, în 2019 organizagtorii anunțau că spectacolul său din 2019 ar fi fost ultimul pe scena Electric Castle.

Ce alți artiști vor cânta la Electric Castle 2020

Ediția din 2020 a festivalului va avea loc între 15 și 19 iulie. Locația va fi, ca în fiecare an, castelul Banffy din comuna Bonțida, județul Cluj.

Până acum, organizatorii au anunțat deja o parte dintre artiștii care vor cânta pe scena festivalului în cadrul ediției din 2020. Primii artiști anunțați sunt:

  • Twenty One Pilots
  • Foals
  • The Neighbourhood
  • Fisher
  • ZHU
  • Floring…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica