Ar putea fi ultimul telefon de top din 2020: de ce va fi memorabil OnePlus 8T

0 0

OnePlus 8T a fost lansat în urmă cu mai bine de 24 de ore, dar abia acum au ajuns online toate particularitățile care îl vor face special și relevant în acest domeniu agresiv.

OnePlus 8T este o variantă mai bună a OnePlus 8, actualul terminal de top al chinezilor. Față de acel model, noul 8T include câteva upgrade-uri importante. În primul rând, vine cu Warp Charge 65, un nume pretențios pentru încărcarea rapidă care îți va duce bateria la 100% în 39 de minute. Conform producătorului, managementul bateriei de 4500 mAh este atât de bun, încât 15 minute la priză ar trebui să fie suficiente pentru o zi de activitate pe mobil. Nu se încarcă wireless.

Noul OnePlus 8T este construit în jurul unui panou AMOLED de 6,55 inci cu o rezoluție nativă de 120Hz și o rezoluție nativă Full HD+. Ca referință, în ceea ce privește acuratețea culorilor și luminozitatea, noul ecran a fost certificat de autoritatea DisplayMate ca având nota A+. Cu 1100 de niți de luminozitatea maximă ar trebui să se vadă impecabil în condiții de lumină naturală.

Noul telefon vine cu un Always On Display, dacă te încântă să ai o fotografie de fundal pe care să o vezi în permanență pe telefon. Un algoritm de inteligență artificială îți va scana galeria și îți va identifica imaginile care se pretează cel mai mult pentru un tapet AOD.

La interior, ascunde o combinație între un Snapdragon 865, cu 128 sau 256GB de memorie internă de tip UFS 3.1….Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica