Ar putea fi singura conferință de tech din 2020: cum se va desfășura IFA la Berlin

0 0

Pandemia de coronavirus va influența semnificativ modul în care ne desfășurăm activitățile de acum înainte, iar cele mai multe evenimente nu vor mai exista. IFA 2020 se pare totuși că va avea loc în acest an.

Aproape toate conferințele importante de tehnologie și nu numai au fost anulate în acest an din cauza pandemiei de coronavirus și a regulilor de distanțare socială. În urmă cu ceva timp însă, organizatorii IFA 2020 au afirmat totuși că târgul anual de tehnologie de la Berlin nu va fi anulat. În schimb, va avea lor cu o serie importantă de restricții.

Dacă totul merge bine până atunci, IFA 2020 va avea loc la Berlin în perioada 3-5 septembrie. Organizatorii sunt optimiști că spațiul pe care îl au la dispoziție în capitala Germaniei este suficient pentru a se respecta regulile de distanțare socială și orice alte măsuri pentru prevenirea unei eventuale infecții.

Este important de reținut că, până și după legislația germană, IFA 2020 este o excepție. Legea din Germania interzice adunările cu peste 5000 de oameni până cel puțin la 24 octombrie 2020. Din acest motiv, de exemplu, a fost anulat Oktoberfest în Munich în acest an. Pentru ca IFA să fie posibil, întregul spațiu de conferințe va fi împărțit în patru operațiuni distincte, cu un număr maxim de 1000 de persoane.

Lansările importante vor fi împărțite pe parcursul a trei zile și patru spații, pentru ca întreaga conferință să respecte totuși…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica