Apple Watch Series 4 a fost prezentat oficial

0 3.002

Apple a anuntat oficial lansarea modelului Watch Series 4. Este primul model al seriei care abordeaza un nou design. Vine echipat si cu un ecran mai mare si mai rotunjit, fata de versiunile precedente.

Apple Watch Series 4 este acum disponibil in 2 versiune, aluminiu si otel inoxidabil. Noua serie renunta la modelele de lux care erau realizate din otel suflat cu aur.

Noul model de smartwatch este echipat cu un procesor numit S4, de doua ori mai puternic decat versiunea S3. Avem parte de noi senzori mult mai precisi care masoara miscarile si plus o noua functie care va fi de mare folos utilizatorilor. Ceasul poate recunoaste atunci cand utilizatorul cade accidental si poate suna automat la un numar prestabilit sau la serviciul de urgenta daca utilizatorul nu face nici o miscare timp de 1 minut.

Noile modele au parte de un display mai mare cu o interfata adaptata la noile ecrane. Astfel ca utilizatorii pot beneficia de mai multe informatii pe ecran. Partea din spate este realizata din sticla si ceramica. Se apeleaza la aceste materiale pentru a imbunatatii semnalele radio si Wi-Fi. Designul este mai subtire decat la modelele precedente.

Noul Apple Watch Series 4 este rezistent la apa chiar si pe perioade mai lungi de timp. Imbuntatatiri apar si la nivelul difuzoarelor. Singura asemanare cu modelele anterioare este autonomia bateriei care ramane neschimbata.

Pretul de pornire al noului model este de 429 de dolari. Modelul de 44 mm are un pret de pornire de 459 de euro. Pentru versiunile cu antena LTE pretul este mai scump cu 100 de euro. Modelele cu constructie din otel costa chiar si cu 150 de dolari mai mult fata de versiunea clasica a producatorului.

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica