Apple v. Google în cel mai important test: ce aplicație Maps să alegi

0 10


La momentul lansării, Apple Maps a fost o soluție de navigație jalnică, ce incorpora probleme majore de funcționalitate. În 2019 însă, lucrurile s-au schimbat radical. Acum, integrează o alternativă la Google Maps Street View, intitulată Look Around.

Apple Maps este o soluție de navigație prezentă pe orice iPhone sau iPad care a fost lansată de gigantul din Cupertino în 2012. La momentul respectiv, întregul proiect a fost un eșec de proporții astronomice. Mulți l-au văzut ca dovadă de ambiție stupidă din partea companiei conduse de Tim Cook de a înlocui Google Maps pe iDevice-uri, de pe o zi pe alta.

Situația a fost atât de jalnică, încât CEO-ul Apple și-a cerut scuze pentru dezastrul imens și a ajuns să invite utilizatorii să folosească soluții terțe de navigație, precum Google Maps. Tot atunci, managerul de proiect, unul dintre directorii importanți de pe vremea lui Steve Jobs și-a pierdut locul de muncă.

După 7 ani, Apple a ajuns Google și poate a depășit-o

În mod surprinzător pentru toată lumea, o mare parte din prezentarea Apple de la WWDC a gravitat în jurul noutăților legate de Apple Maps. Până acum, softul de navigație a fost actualizat constant, dar acele noutăți nu au fost niciodată subiect de știri. În schimb, în aceeași conferință în care au fost anunțate iOS 13 și macOS Catalina, Apple a dezvăluit Look Around, o alternativă la Google Street View din partea gigantului din Cupertino.

Noua…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica