Apple renunta la senzorii de amprenta pentru noile modele iPhone

0 1.447

Pana in prezent aceasta functie de deblocare a telefonului mobil era primita cu optimist de cei mai multi utilizatori ai device-urilor iPhone. Cei de la KGI Securities anuntat ca vor avea loc modificari in ceea ce priveste display-ul urmatoarelor modele. Prima masura este reprezentata de eliminarea senzorului de amprenta cu care ne-am obisnuit pana acum.

Apple va continua insa sa implementeze sistemul Face ID pe toate dispozitivele mobile. Analistul Ming Chi-Kuo a precizat faptul ca senzorul Touch ID nu va mai fi prezent pe viitoarele modele iPhone.

Aceasta optiune a reprezentat primul senzor de amprenta capacitiv de pe telefoanele mobile, fapt care a creat o adevarata revolutie pe piata gasdget-urilor. In prezent, aproape toate modelele de top dispun de un senzor de amprenta, majoritatea alegand sa il implementeze in partea din spate, sub camera foto.

Chiar daca principalii concurenti incep sa integreze senzorul de amprenta si pe display, Apple nu va continua sa utilizeze aceasta tehnologie in viitorul apropiat.

Kuo confirma faptul ca Touch ID nu va mai fi prezent pe viitoarele device-uri lansate de Apple in acest an, respectiv in 2019. Cel mai probabil Apple va alege sa renunte de tot la aceasta optiune. Samsung a luat decizia de a implementa aceasata tehnologie de la modelul Galaxy S10, model de smatphone pe care il vom descoperi anul viitor.

 

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica