Apple ofera solutii optimiste posesorilor de device-uri mai vechi

0 327

Cei de la Apple s-au hotarat sa le ofere si posesorilor de device-uri mai vechi solutii la fel ca pe modelele de top. Astfel, compania a decis sa actualizeze versiunea de software si la modele precum iPhone SE, iPhone 6 sau iPhone 7 pentru a functiona in parametri normali.

In cadrul conferintei WWDC, cei de la Apple au precizat faptul ca iOS 12 va fi disponibil si pe celelalte device-uri care in acest moment folosesc sau suporta iOS 11. Foarte multi clienti s-au plans de faptul ca device-urile nu mai au aceeasi putere de functionare iar bateria scade mult prea repede. Acest lucru se datoreaza in special versiunii vechi de software, dar de acum Apple a gasit solutia.

Poti face actualizarea la iOS 12, versiune de software care promite o autonomie mai buna chiar si cu 30%. Apple promite cel mai rapid sistem de operare conceput pana in prezent de dezvoltatorii sai. Va fi cu 40% mai rapid cand vine vorba de pornirea aplicatiilor si cu 50% mai eficient in ceea ce priveste tastatura.

Noul sistem de operare iOS 12 va avea si mai multe functii eficiente si usor de organizat pe ecran. Totul pentru a face telefoanele mai productive si usor de utilizat.

Source Playtech
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica