Apple, o mașinărie de făcut bani de neoprit? Cum ar putea ajunge să valoreze 3 trilioane de dolari

0 1

Apple, la fel ca alți giganți din tehnologie, continuă să sfideze orice criză și pare o companie care nu poate fi oprită din creștere. Previziunile analiștilor arată un viitor mai mult decât fabulos.

Apple este, la ora actuală, cea mai valoroasă companie din lume. Valorea de piață a gigantului condus de Tim Cook e undeva la 2,1 trilioane de dolari. Asta înseamnă, dacă nu vrei să te încurci în zerouri, peste 2.000 de miliarde de dolari. E o sumă uriașă, pe care cu greu o poți pune pe hârtie fără să te încurci.

Dar analiștii cred că Apple poate și mai mult de atât. Va atinge valoarea de piață de 3 trilioane de dolari mai repede decât ai crede.

Apple, de neoprit

Apple ar putea atinge o capitalizare de piață de 3 trilioane de dolari în 2022, potrivit lui Dan Ives, analist Wedbushcare. Estimările celor care știu cum se mișcă piața sunt, așadar, extrem de optimiste.

E drept că acțiunile producătorului de iPhone au scăzut cu aproximativ 5% până în prezent. Dar asta s-a întâmplat după un trimestru istoric terminat în decembrie anul trecut. Era nevoie doar de o reașezare. Dacă te uiți la ritmul de creștere al Apple, aceste estimări n-ar trebui să te uimească.

Gigantul din Cupertino a atins valoarea de piață de 1 trilion de dolari în în 2018 și marca 2 trilioane de dolari în 2020. Drumul spre 3 trilioane de dolari pare deja pavat. Iar asta s-ar putea întâmpla în următoare 12-18 luni, adică în 2022, crede…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica