Apple face produse proaste: a pierdut o sumă fabuloasă din cauza reparațiilor

0 7

Apple s-a confruntat cu mai multe procese în ultimii ani din cauza problemelor suferite de gadgeturile sale. Ca urmare, nu ar trebui să vină ca o surpriză majoră faptul că pierde bani.

În Statele Unite ale Americii, s-a desfășurat de curând un proces cu consecințe financiare dezastruoase pentru Apple. Este vorba de ”dreptul la reparație”, o formulare care face referire la faptul că, în momentul în care ți s-a defectat un iDevice, ai dreptul să-l repari la orice service îți dorește inima, folosind componente originale. Pe lângă faptul că gigantul din Cupertino a pierdut acel proces, acum trebuie să dea socoteală în fața Congresului american din cauza numeroaselor defecte întâmpinate de produsele sale.

În fața oficialilor americani, s-a prezentat Kyle Andeer, vicepreședintele Apple responsabil de drept corporatist. Indiferent cât s-a străduit, oficialului i-a fost greu să justifice modul agresiv în care Apple te forțează să mergi în magazinele sale și să plătește niște sume absurde chiar și pentru cele mai banale reparații. Dacă nu fac asta și te duci la orice alt service, printr-o serie de artificii software, compania condusă de Tim Cook îți sabotează funcționalitatea dispozitivului.

Chiar și în aceste condiții, conform spuselor lui Andeer, Apple pierde bani în afacerea sa cu reparații, ”în fiecare an începând cu 2009”. ”Costurile aferente furnizării de reparații a depășit încasările generate de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica