Apple are o funcție revoluționară despre care zice că ți-ar putea salva viața

0 4

Apple are planuri mari. Promite o nouă funcție revoluționară despre care spune nu numai că are grijă de sănătatea ta, dar și că-ți poate salva viața.

Apple e un nume mare în industria telefoanelor, dar americanii nu-s cunoscuți doar pentru modelele iPhone. Grație unor tehnologii revoluționare, Apple a reușit să se impună pe piață și s-a dezvoltate în mai multe sectoare.

Printre accesoriile sale se numără și ceasurile inteligente – Apple Watch. Sunt dispozitive care-ți monitorizează inclusiv starea de sănătate și, în principiu, te cam anunță dacă faci excese sau, din contră, nu dormi suficient sau faci mișcare așa cum ar trebui.

Acum, Apple promite o nouă funcție revoluționară despre care spune că ți-ar putea salva viața.

Apple promite că-ți salvează viața

Modelele de Apple Watch au evoluat mult în ultima vreme și au ajuns la milioane de utilizatori. Vin cu câteva funcții interesante, dar Apple vrea să pluseze. Tocmai ce a anunțat o nouă funcție care ți-ar putea salva viața la un moment.

E vorba de analizarea cantității de oxigen din sânge. Specialiștii susțin că un nivel scăzut al oxigenului în sânge poate semnala probleme medicale grave. Iar Apple vrea să vină cu această funcție tocmai pentru ca utilizatorii să știe dacă au astfel de probleme.

Cei de la 9to5Mac susțin că funcția ar putea fi introdusă pe iOS 14. Practic, această funcție îl avertizează pe utilizator dacă oxigenul din sânge…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica