Apple a lansat iOS 14.7: de ce trebuie să-ți faci update la iPhone, acum. Lista completă a schimbărilor

0 1

Apple și-a făcut un obicei din a lansa actualizări de iOS pentru iPhone și iPad fără prea multe surle și trâmbițe, iar cea mai recentă lansare s-a petrecut aseară. Mai jos ai toate motivele pentru a o instalat.

În cazul în care utilizezi un smartphone Apple cu iOS 14, ar fi bine să faci tranziția la iOS 14.7 lansat de curând de către gigantul din Cupertino. Noua versiune a sistemului de operare vine la pachet cu o serie de beneficii suplimentare, dar, mai important decât atât, remediază câteva probleme important.

Cea mai mare mare bucurie din noul sistem de operare vizează însă posesorii de iPhone 12. Aceștia câștigă compatibilitatea cu noile baterii MagSafe Battery Pack pe care le poți atașa pe spatele terminalului. În plus, dacă locuiești într-o țară în care există Apple Card, acum poți combina două carduri într-un singur cont. Un alt detaliu important ține de calitatea aerului. Dacă trăiești în Canada, Franța , Italia, Spania, Olanda sau Coreea de Sud poți vedea direct pe telefon cât de curat este aerul din preajma ta. Lista completă a modificărilor incluse în iOS 14.7 o poți vedea mai jos.

iOS 14.7 include următoarele îmbunătățiri și corectează următoarele probleme pentru iPhone:

  • Compatibilitate cu bateriile externe MagSafe pentru iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max
  • Aplicația Locuință oferă posibilitatea de a gestiona temporizatoare pe HomePod
  • Informațiile despre calitatea…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica